Informatieochtend Volksuniversiteit Nijkerk 

Foto: Arjen Gerritsma

6 september 2014 van10.00 tot 12.00 uur in de  bibliotheek.

Bij naar school gaan, staat het leren in het teken van een examen en het halen van een diploma. Bij de Volksuniversiteit Nijkerk staat het plezier in het leren en uzelf ontwikkelen voorop. De cursussen en lezingen worden in een ontspannen sfeer gegeven.
Ook voor 2014 – 2015 biedt de Volksuniversiteit Nijkerk een afwisselend en uitgebreid aanbod van taalcursussen, cursussen op het gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en boeiende lezingen over opvoeden en opgroeien.
Kom naar de informatieochtend van de Volksuniversiteit Nijkerk en laat u informeren over het cursusaanbod. Op deze ochtend kunnen geïnteresseerden kennismaken met de docenten en het cursusaanbod voor 2014-2015. Uiteraard is het op deze ochtend ook mogelijk om in te schrijven voor één van de cursussen.
In de week van 27 augustus wordt het cursusprogramma van de Volksuniversiteit Nijkerk huis aan huis verspreid in Nijkerk, Nijkerkerveen, Driedorp en Appel. Via de website www.vu-nijkerk.nl is ook alle cursusinformatie beschikbaar. Hier is het ook mogelijk om een pdf versie van de cursuskrant van de Volksuniversiteit Nijkerk te downloaden.
Gratis Lezing: Interactief voorlezen!
Interactief voorlezen is erg belangrijk voor de taalontwikkeling van een kind. Samen in een boekje kijken, plaatjes benoemen en vragen stellen. Kinderen leren hier heel veel van en het vergroot de woordenschat van het kind. Door interactief voor te lezen stimuleert u de taalontwikkeling van jonge kinderen. En het is een hele gezellige activiteit voor (groot)ouder en kind.  Geïnteresseerden dienen zich wel aan te melden voor deze lezing via de website van de Volksuniversiteit Nijkerk.
Nieuw of uitgebreid in 2014 / 2015
* Nederlands voor anderstaligen
* Duits 1e jaar
* Zweeds 1e jaar en Zweeds gevorderden (3e/4e jaar)
* Lezing: Het Brein, vrouwenhersenen versus mannenhersenen
* Lezing: Ik leer anders (lezing over beelddenken)
* Filosofie
* Eerste Hulp aan kleine kinderen
* Weet wat je eet!
* Lezing: Dyslexie en Dyscalculie
* NLP basis en gevorderd
* Mindfulness ‘meer begrip voor jezelf’
* Mindfulness ‘zelfmassage’
* Italiaans 3 niveaus
* Spaans 4 niveaus
* Engels 3 niveaus
* Frans 2 niveaus
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen