Demonstratiedag Widex hoortoestellen

Foto:

Een hoortoestel met revolutionair geluid waar u al jaren van droomt is er! Luisteren zoals vroeger kan.  Kom Widex hoortoestellen proberen bij gehoorwinkel Meeder tijdens de open dag op 27 september

Voor een hoortoesteldrager is het verstaan van spraak op plekken waar veel gesproken wordt niet een vanzelfsprekendheid. Ook het luisteren naar klanken van muziek qua helderheid zonder vervorming is iets van vroeger. Met de allernieuwste uitvindingen van Widex lijkt het weer zoals het vroeger klonk. Een zeer natuurlijk geluid zonder vervorming. Verstaan in de moeilijkste situaties kan in de meeste gevallen weer mogelijk worden. Sluit uw ogen en geniet van een mooi concert en hoor waar de klanken vandaan komen. 
Demonstratiedag 
In samenwerking met het toonaangevende wereldmerk Widex organiseert gehoorwinkel Meeder op vrijdag 27 september de Widex DREAM demonstratiedag. Glossy folders beloven u van alles, Meeder laat u zelf ervaren wat dit unieke hoortoestel kan. Een demonstratiehoofd is uitgerust met twee Widex DREAM440 hoortoestellen. Met behulp van een draadloos hoofdtelefoonsysteem luistert u zelf naar deze hoortoestellen. Uw eigen hoortoestellen doet u hierbij uit.
 
Diverse oplossingen
Problemen met telefoneren en het luisteren naar de tv? Ook daarvoor heeft Widex verschillende oplossingen. De zogenaamde DEX-accessoires zijn eenvoudig in gebruik en maken tv-kijken en telefoneren weer leuk! De verschillende mogelijkheden passeren tijdens de demonstratie de revue.
Enkele weken testen
Bent u na de demonstratie enthousiast, dan kunt u Widex DREAM enkele weken vrijblijvend proberen. Nadat de hoortoestellen nauwkeurig op uw gehoorverlies zijn ingesteld, kunt u ze onderwerpen aan de ultieme test: úw dagelijks leven!
Droomt u van het beste geluid?
Probeer vrijblijvend Widex DREAM bij Meeder gehoorwinkel aan de Langestraat 2.
Telefoon: 033 245 94 90 •www.gehoorwinkel.nl 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen