Eindexamenexpositie Corlaercollege in Arkemheen

Foto:

Voor de vierde maal op rij zijn in het bezoekerscentrum, de kolenloods van  het stoomgemaal Hertog Reijnout,  werkstukken te zien die eindexamenleerlingen HAVO en VWO van het Corlaercollege voor het vak kunst hebben gemaakt. 

Alle kunstwerken  zijn geïnspireerd door het thema “Vergezichten” . Dit thema was ruim interpretabel en dat is ook weer te zien in de grote diversiteit van werkstukken. Van ruimtelijk werk tot acrylschilderijen. Van een letterlijke interpretatie tot conceptueel werk. De tentoonstelling is van 1 april tot 30 april gratis te bezichtigen in het bezoekerscentrum  van het stoomgemaal Hertog Reijnout. 
Alleen op Tweede Paasdag wordt er entree geheven; het gemaal staat die dag onder stoom en er zijn allerlei eier-activiteiten.
Geeft u ieder werkstuk een voldoende beoordeling?
2014-03-22-stoomgemaal-2
Het bezoekerscentrum is geopend van dinsdag t/m vrijdag  10.00 – 16.00 uur en op zaterdag 10.00 – 13.00 uur. U kunt  het stoomgemaal bereiken door vanaf snelweg Amersfoort-Zwolle (A28, E232) afslag 9 richting Zeewolde, eerste weg links, dijk te blijven volgen naar het stoomgemaal. Of vanuit Zeewolde  na de brug over het Randmeer eerste weg rechts. Meer informatie op www.bezoekarkemheen.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen