Unieke ontspanningsritten door UVV Nijkerk

Foto:

De UVV Nijkerk organiseert dit jaar wederom ontspanningsritten door het buitengebied van Nijkerk en omstreken. Er is een grote variatie in de ritten langs landerijen en interessante natuurgebieden.De ritten zijn steeds weer een verrassing door de afwisselende routes en de verandering door de seizoenen.

Er wordt gestopt op interessante plekken waar verteld wordt over de historie aangevuld met leuke anekdotes. De gastvrouwen of -heren op de adressen waar gepauzeerd wordt verwelkomen de deelnemers met koffie en thee. Zij vertellen graag over hun tuinen, beestenboel of hun activiteit als kunstenares/kunstenaar.

De prijs van een ontspanningsrit is slechts € 6,00 per persoon inclusief koffie en thee en te voldoen in de bus. De vrijwilligers van de UVV Nijkerk helpen indien nodig bij  het in- en uitstappen. De bus is voorzien van een geluidsinstallatie zodat iedereen alles goed kan volgen. Per rit kunnen er 7 personen mee waaronder 1 rolstoel  en er is dan nog genoeg plaats voor rollators.

De ontspanningsritten vinden plaats op woensdagen en donderdagen van 13 tot 17.30 uur.
De geplande data zijn  7 en 21 mei, 12 en 25 juni, 10 en 22 juli, 14, 20 en 28  augustus, 10 en 25 september,  8 en 23 oktober. Op 2 augustus vindt een speciale ontspanningsrit plaats naar een fuchsiatuin in bloei. Het aantal deelnemers is onbeperkt.

Deze ontspanningsritten zijn uniek in Nijkerk en omgeving. Een groot aantal vrijwilligers van de UVV Nijkerk staan borg voor een interessante en fijne middag.

U kunt zich opgeven door de UVV Nijkerk te bellen: 033 – 246 0115

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen