Hoofdkantoor Unica even open voor publiek.

Foto:

Rondleiding en mini-seminar tijdens Dutch Green Building Week.

Op dinsdag 23 september kunnen belangstellenden van 9.30 tot 11.00 uur een kijkje nemen in het duurzame hoofdkantoor van Unica in Hoevelaken. De technisch dienstverlener geeft die dag een rondleiding door het pand, dat zeven jaar na de bouw nog steeds bekend staat als een toonbeeld van duurzaamheid. Aansluitend op de rondleiding wordt door Gebouwinzicht een mini-seminar ‘Gebouwdossier’ gehouden. Unica opent haar deuren speciaal voor facilitair, bouw- en vastgoedprofessionals in het kader van de Dutch Green Building Week.
De Dutch Green Building Week is een jaarlijks initiatief van de Dutch Green Building Council (DGBC). Het thema van de week, die plaatsvindt van 22 t/m 26 september, is dit jaar Green Results. Overal in Nederland worden activiteiten georganiseerd rondom duurzaam bouwen, wonen en werken en duurzame gebiedsontwikkeling.
Duurzame technieken
Het hoofdkantoor van Unica bevat allerlei innovatieve, duurzame oplossingen. Het gebouw heeft het energielabel A+ en wordt momenteel getoetst aan de BREEAM-NL In-Use richtlijn. Bezoekers worden onder meer rondgeleid langs de WKO-installatie, EnergySave, de technische ruimte, de afgiftesystemen van prefab Unica SMART-units en de PV-panelen. Ook komt men meer te weten over BREEAM-NL In-Use en de ambities van Unica om het gebouw energieneutraal te maken.
Erol Aksoy, directeur Unica Hoevelaken: “Unica stelt haar hoofdkantoor graag open om bezoekers een kijkje in Unica’s duurzame keuken te geven. Een unieke kans voor geïnteresseerden om duurzame technieken van dichtbij te zien die normaal verborgen blijven. Ook leuk, in de ontvangsthal kan men ter plekke de energieprestaties van ons pand aflezen op de Greenscreen-monitor.”
Informatie en aanmelden
De rondleiding door het hoofdkantoor van Unica vindt plaats aan De Wel 15 in Hoevelaken. Aanmelden is noodzakelijk via www.unica.nl/dgbw. Voor het seminar, dat van 11.00 tot 13.00 uur duurt en eveneens plaatsvindt bij Unica, dient men zich apart aan te melden via www.gebouwinzicht.nl. Beide activiteiten zijn gratis.
 
Over Unica
Unica is met 14 vestigingen, 8 specialismen en 1550 medewerkers de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland. Unica ontzorgt haar opdrachtgevers met duurzame, technologische oplossingen voor comfort, veiligheid en communicatie.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen