Opening nieuwe Hello You seizoen

Foto:

2 oktober vanaf 19.00 uur in de Postkamer aan de Kleterstraat 21.

Het seizoen start met een karaokeavond en een pubquiz. De avond wordt muzikaal ondersteund door ID-DJ. Mensen met een beperking vanaf 16 jaar zijn van harte welkom om tijdens deze avond te ontmoeten en gezellig samen te zijn. Vanaf 19.00 uur kun men binnenlopen en om 19.30 uur begint het programma. 
Aanmelden kan via de website. Onlangs maakte de organisatie het programma tot en met juni 2015 via die website bekend. Er zijn dit seizoen diverse activiteiten zoals onder meer een gala- en een muzikale avond, een verrassingsuitje en sportdag.
Stichting Hello You
De Nijkerkse stichting Hello You organiseert elke twee maanden een leuke avond of dag met steeds een ander thema voor mensen met een beperking. De ontmoetingsmomenten vinden vaak plaats in De Postkamer aan de Kleterstraat 21. Af en toe wordt een tripje gemaakt. Hello You staat voor een dag of avond vol plezier, waarbij mensen met een beperking, elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen zijn. Meer informatie over het programma is te vinden op de website www.helloyounijkerk.nl. 
Hello You is een samenwerkingsproject van
Lions Club Nijkerk
Careander
Philadelphia
‘s Heeren Loo
MEE Veluwe
WMO Nijkerk
de Rozelaar
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen