Doe mee aan de Natuurwerkdag!

NIJKERK – Zaterdag 6 november kan iedereen, tijdens de tiende Natuurwerkdag, aan de slag in het landschap. In meer dan 300 bijzondere gebieden in Nederland, en meer dan 30 in Gelderland is van alles te doen.  IVN Nijkerk beheert het vogeleiland in de Arkervaart (40.000 m2) en organiseert hier op zaterdag 6 november de Natuurwerkdag.
 
IVN-Nijkerk doet een oproep aan iedereen om op zaterdag 6 november mee te werken aan:- Riet maaien en riet op hopen zetten. – Opslag van wilg, berk en eik verwijderen. – Zwerfafval weghalen.
 
Jong en oud zijn van harte welkom om te helpen ‘ons landschap’ mooier te maken. Er wordt gewerkt van 10.00 tot 15.00 uur. Locatieadres is ArkersluiswegWilt u zich opgeven via www.natuurwerkdag.nl vogeleiland arkervaart
Contactadres: Rien Loman 033-2461854 of per e-mail: [email protected] weten: www.ivn-nijkerk.nl

NIJKERK – Zaterdag 6 november kan iedereen, tijdens de tiende Natuurwerkdag, aan de slag in het landschap. In meer dan 300 bijzondere gebieden in Nederland, en meer dan 30 in Gelderland is van alles te doen.
 
IVN Nijkerk beheert het vogeleiland in de Arkervaart (40.000 m2) en organiseert hier op zaterdag 6 november de Natuurwerkdag.

 

IVN-Nijkerk doet een oproep aan iedereen om op zaterdag 6 november mee te werken aan:
– Riet maaien en riet op hopen zetten.
– Opslag van wilg, berk en eik verwijderen.
– Zwerfafval weghalen.

 

Jong en oud zijn van harte welkom om te helpen ‘ons landschap’ mooier te maken.
Er wordt gewerkt van 10.00 tot 15.00 uur. Locatieadres is Arkersluisweg
Wilt u zich opgeven via www.natuurwerkdag.nl vogeleiland arkervaart

Contactadres: Rien Loman 033-2461854 of per e-mail: [email protected]
Meer weten: www.ivn-nijkerk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen