Wijkfestival Corlaer

Foto:

22 oktober van 12.00 – 18.00 uur bij de Christelijke Basisschool Holk aan het Galjoen

Programma
Het programma start om 12.00 uur en wordt om 12.30 uur officieel geopend door de heer Bertus Rakhorst, directeur van WSN. De hele middag staat in het teken van sport en spel met onder meer een vliegerwedstrijd en record games en workshops hiphop, beatbox, capoeira en free run. Het festival wordt afgesloten met een Breakdance optreden. 
Iedereen mag er zijn
Woningstichting Nijkerk wil een leefbare samenleving en vindt het belangrijk daar aan bij te dragen. Onder het motto ‘voor elkaar en door elkaar’ wordt iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan dit festival dat in het teken staat van ontmoeten, gezien worden en dat iedereen er mag zijn. Door samen in beweging te komen met behulp van sport en spel, willen WSN en het Jongerenwerk Nijkerk bewoners actiever krijgen om in buurt en wijk mee te werken aan verbinding en verdraagzaamheid. Als iedereen daar van doordrongen is dan wordt Nijkerk alleen maar mooier en dat is precies wat WSN en het Jongerenwerk willen bereiken.
Dit wijkfestival staat in het teken van verbinden en ontmoeten om samen Nijkerk mooier te maken. Dit was één van de uitkomsten van een stakeholdersbijeenkomst met huurders en bewoners van Nijkerk welke werd gehouden in juni 2013. Hoog tijd dus om woorden om te zetten in daden.

yxgvidubb3einqhv1anblgz65
Voor meer informatie over het festival, kunt u contact opnemen met Jan Beeuwkes op telefoonnummer 033-2477427 of Lars Oostland van Stichting Jeugd-en jongerenwerk Nijkerk, 06-51873119. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen