Ds. Henk Poot spreekt voor ondernemers

26 november vanaf 16.00 uur in het Israëlcentrum van stichting Christenen voor Israël aan de Patroonstraat 1

Dominee  Henk Pootbelicht de situatie in Judea en Samaria, het Bijbelse hartland van Israël. 
Hij is als Israëlpredikant verbonden aan stichting Christenen voor Israël. Hij schrijft artikelen, columns en boeken met betrekking tot Israël en de Bijbel en spreekt namens Christenen voor Israël op diverse lezingen, seminars, Bijbelstudies en tijdens kerkdiensten door het hele land.
Hartland
Daarnaast is hij actief betrokken bij de organisatie Christian Friends of Israeli Communities (CFOIC). Deze organisatie zet zich in voor de ontwikkeling van Joodse leefgemeenschappen in Judea en Samaria, het Bijbelse hartland van Israël. Door zijn vele contacten in Judea en Samaria raakte hij bevriend met veel inwoners in deze gebieden.
De Israëlpredikant is een bevlogen spreker die met groot enthousiasme kan vertellen over dit hartland. 
Aansluitend op de plenaire vergadering volgt een informeel gedeelte. Een geschikt moment voor ondernemers en managers om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Tevens kan worden genoten van kostelijke wijnen, die het Israël Producten Centrum (IPC) importeert uit het Heilige Land. 
Hulp aan jongeren
Het platform, dat met eigen projecten direct hulp biedt aan kansarme jongeren in Israël, is dringend op zoek naar nieuwe leden. Bij een breder draagvlak kunnen nóg meer probleemjongeren geholpen worden. 
Aanmelden
Graag vooraf aanmelden bij coördinator Klaas Hoekstra, tel. 033 – 2461 431, 06 23 63 49 76, e-mail [email protected] of via werkgroeplid [email protected] , 06 445 44 298.
Meer informatie op www.christenenvoorisrael.nl/ondernemers 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen