Bent u mantelzorger en woont u in Nijkerkerveen?

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Sigma en Amaris Zorggroep organiseren een avond voor mantelzorgers. Omdat u mantelzorger bent in Nijkerkerveen nodigen wij u van harte uit voor deze bijeenkomst.

Dankzij uw inzet als mantelzorger is er zoveel meer mogelijk voor uw naaste. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Ook krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen en met anderen van gedachten te wisselen.
De bijeenkomst begint met koffie/thee. U krijgt van ons informatie over de Dagbesteding, (eenvoudige) woningaanpassingen en mantelzorg. Ook zal er iemand van het Gebiedsteam aanwezig zijn.
In verband met de beschikbare ruimte stellen wij het erg op prijs als u zich van te voren aanmeldt. U kunt uw aanmelding (uiterlijk 20 maart) doorgeven aan Eline de Frel van Sigma per telefoon 033-2474830 of via [email protected] Na afloop van de bijeenkomst krijgt u een attentie van ons mee.