De Vries Beheer B.V. koopt kavel bedrijventerrein De Flier

Foto:

Donderdag 16 oktober ondertekenden de heer Herman de Vries, directeur van De Vries Beheer B.V., en wethouder Geert Horst het contract voor de overdracht van bedrijfsgrond. 

Pluimveeverwerkende-Industrie De Vries B.V., onderdeel van de holding De Vries Beheer B.V., houdt zich bezig met de groothandel in en de verwerking van pluimveeproducten. “Met deze verkoop gaat de ontwikkeling van bedrijventerrein De Flier door. Ook heeft het een positief effect op de werkgelegenheid in onze gemeente”, geeft Geert Horst aan. 
Nijkerk biedt ondernemers alle ruimte
De heer De Vries, directeur van De Vries Beheer B.V., geeft aan erg tevreden te zijn over de samenwerking met de gemeente. “Wij willen ons bedrijf graag in Nijkerk uitbreiden en op De Flier een eigentijds en duurzaam gebouw realiseren. De goede geografische ligging, direct aan de afslag aan de A28, is perfect”. De verwachting is dat het nieuwe bedrijfsgebouw, inclusief vrieshuis van De Vries Beheer, medio 2015 jaar gereed zal zijn. Wethouder Horst geeft aan dat de komst van dit bedrijf goed past binnen de verdere ontwikkeling van het food-productiecentrum in de Regio FoodValley. 
Bedrijventerrein De Flier
Met dit bedrijventerrein, ten zuiden van de A28 (afrit Nijkerk-Zuid), wil de gemeente nieuwe uitbreidingsruimte scheppen voor bedrijven. De Flier krijgt een hoogwaardige uitstraling met een onderscheidende profilering, grotere kavels en is geschikt voor verschillende typen bedrijven, zoals voedselproducerende – en ook technische bedrijven. De gemeente heeft een start gemaakt met het bouwrijp maken van bedrijventerrein De Flier. De Flier heeft ook grotere kavels en laat een hogere milieucategorie toe. Ook bedrijventerrein Arkerpoort is ondertussen bouwrijp en biedt ruimte aan bedrijven die een lagere milieucategorie hebben. De gemeente is met meerdere partijen in gesprek over kavelverkopen.
Dit is een persbericht van de gemeente.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen