Jeugdsportfonds laat kinderen sporten

Foto: rechtenvrij

De gemeente Nijkerk vindt het belangrijk dat alle kinderen uit de gemeente kunnen sporten en heeft zich daarom aangesloten bij het Jeugdsportfonds.

Zij geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor ondersteuning vanuit het Jeugdsportfonds Nijkerk moet er een aanvraag ingediend worden. Ouders, kinderen en sportverenigingen kunnen dit niet zelf doen. Alleen professionals uit het onderwijs, hulpverlening en de gezondheidszorg kunnen de aanvraag indienen als zij intermediair van het Jeugdsportfonds in Nijkerk zijn. De sportverenigingen moeten zich ook aanmelden om kinderen via het Jeugdsportfonds te laten sporten. Meer informatie over de werkwijze, de rol van de intermediairs, de sportverenigingen en de spelregels kunt u vinden op www.jeugdsportfonds.nl.

Wilt u intermediair worden?

Neem dan direct contact op met Edwin Korenberg van Nijkerk Sportief en Gezond. Hij is het  aanspreekpunt voor alle lokale Jeugdsportfondszaken. Hij is te bereiken via [email protected].

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen