Dierenwinkel gaat verhuizen

Foto: Maureen van Goethem

Eind januari 2017 zal de dierenwinkel van Jan en Marijke van Veluw, nu nog gevestigd op de Koninginneweg 101, verhuizen naar de Hogebrinkerweg 29 in Hoevelaken.

De dierenwinkel gaat onder een nieuwe naam verder, namelijk De Landelijke Dierenwinkel. De winkel is maar liefst drie keer groter en zal veel beleving tonen.
Ook Van Stoer Hout Gemaakt verhuisd naar hetzelfde adres waar in een ruime showroom de handgemaakte meubels van Jan van Veluw te bezichtigen zijn.

Vanwege de verhuizing zal op donderdag 26 en vrijdag 27 januari de winkel aan de Koninginneweg gesloten zijn. Op zaterdag 28 januari om 9 uur gaan de deuren van de nieuwe winkel open.

Nu ook Hubo Hoevelaken en de dierenwinkel zijn verhuisd staat niets meer nieuwbouw in de weg: een woonbuurt met in totaal 36 woningen. De Horstweg geeft sfeer aan de nieuwe vrijstaande woningen, terwijl vanaf de Koninginneweg een nieuw hofje een bindende factor is voor levensloopbestendige patio-woningen, betaalbare rijenwoningen en startersappartementen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen