Huis van de Week: Van Kluijvelaan 14, Nijkerk

Foto: Domicilie

Het gevoel van buiten wonen en toch nabij alle dagelijkse voorzieningen vindt u bij deze verrassende semibungalow. De woning ligt in een villawijk op loopafstand van het centrum van Nijkerk.

Bij het binnenkomen wordt het oog direct naar de hoogte van de vide getrokken. De hal is de spil van het huis en biedt toegang tot de garderobe, de diverse vertrekken op de begane grond en naar de trappartij. De hele woning heeft hete lucht verwarming waardoor in het hele huis geen radiatoren hangen en dus vrije wanden.

De ruime woonkamer heeft een comfortabele zit met veel lichtinval met prettig tuincontact bij de open haard, doorlopend naar het eetgedeelte waar heerlijk met familie en vrienden gedineerd kan worden. Vanuit de woonkamer is er via een ruime schuifpui toegang naar het terras en de zijtuin. Hierdoor vormt dit terras op zomerse dagen met geopende pui een verlengstuk van de woonkamer.

De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft een aangrenzende afgesloten bijkeuken.
Vanuit de hal loopt u bij de aan de achterzijde gelegen masterbedroom, waarin een kast met schuifdeuren, binnen. Tegenover bevinden zich twee kamers waarvan er één in gebruik is als werkkamer. Werken in deze ruimte is geen straf met het fraaie zicht op de voortuin! Daarnaast ook weer een ruime tv-, speel- of werkkamer. De derde kamer is momenteel in gebruik als bibliotheek met werkplek.

domicilie_basisbanner

In de gang loopt u zo de badkamer in. Hier kunt u, na een dag werk, heerlijk vertoeven in het ligbad of onder de douche. U staat elkaar niet in de weg, er zijn maar liefst twee wastafels.

Via de rechte houten open trap komt u op de ruime overloop waar u toegang heeft tot drie grote slaapkamers en een berging. De berging op deze verdieping heeft veel gebruiksmogelijkheden. Achter de knieschotten is voldoende bergruimte.

Naast de woning bevindt zich een ruime oprit geschikt voor meerdere auto’s en een garage, die momenteel als klus/opslagruimte gebruikt wordt. Een wandelpad leidt u om de garage heen naar een besloten terras. Hier heeft u ook toegang tot de CV ruimte met berging die zich aan de achterzijde van de garage bevindt. Ook vanuit de slaapkamer is er toegang tot dit terras.

De voortuin bestaat uit een grasgazon, de zijtuin uit gras en overwegend groenblijvende beplanting.

In de buurt van deze semibungalow zijn er volop voorzieningen te vinden zoals basisonderwijs, winkelcentrum met gevarieerd winkelaanbod en Nijkerk heeft een rijk verenigingsleven

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen