Huis van de week: Tuinstraat 30, Nijkerk

Foto: Domicilie

Klaar voor de start!

Het kan niet anders of dit huis wordt met wat spijt en weemoed verkocht. Want aan alles is af te lezen dat de huidige bewoners met zorg en liefde de boel naar hun eigen hand hebben gezet. Je trekt hier probleemloos in. Reken maar dat dat stress en verbouwingskosten scheelt. En een hoop tijd.
De Tuinstraat is een authentiek straatje. Het is een stek om helemaal verliefd op te worden!

De eerste stenen werden begin jaren dertig aan deze sfeervolle weg neergelegd. Nummer 30 is een onderhouden woning, die in een plezierige woonwijk staat, waar iedereen goed voor zijn/haar woning zorgt. Dat knusse karakter van de buurt wordt voorgezet in deze woning uit 1930. Werkelijk alles klopt en is bijzonder harmonieus en sfeervol op elkaar afgestemd.
Het is er rustig wonen en niet ver van de gezellige Nijkerkse binnenstad. Winkelen, gezellig wat eten of drinken? Je bent overal binnen een mum. Zowel bij grote supers als bij de kleine speciaalzaakjes, allemaal binnen handbereik. Alles is aanwezig, bibliotheek, bank, restaurant, kledingwinkel, school en meer. Bovendien zit u op tien minuten fietsafstand van het NS-station en het gemeentehuis.

De woning is trouwens ruimer dan je vanaf de buitenkant zou vermoeden. Echter, als je binnenkomt wordt je compleet verrast door de afmeting van de woonkamer. Een goede breedte en hoogte maakt dit een fantastische leefruimte! En werp eens een blik in de semi open woonkeuken. Met die mooie kastjes, afzuigkap en dat fraaie tegelwerk. Tijdens koken en ander gesudder vang je hier volop licht.
Aangrenzend aan de keuken het toilet en een riante badkamer. Ja hoor, met ligbad en afgescheiden doucheruimte en een buitenom naar de schuur.

Ook de bovenverdieping is trouwens picobello opgeknapt, lekker strak en goed in de verf. En je zou het niet verwachten, maar boven tref je drie slaapkamers en een heuse inloopkast aan. Mede door het aanwezig zijn van twee dakkapellen. Kijk vanuit hier eens op de tuin: maar liefst 15 meter diep!
Nu maar snel weer naar beneden. Via de hal aan de achterzijde loop je de tuin in. Wie wil kan er zijn tuiniersaspiraties kwijt. Handen even uit de mouwen, de zaak opfleuren met bloeiende planten: dit wordt een ideale plek om te dagdromen. Kan makkelijk, want binnen hoeft er in principe nagenoeg niets te gebeuren. Nee hoor, niets hoef je te doen.

Alleen je boeltje verhuizen…

… en het ochtendzonnetje krijg je er gratis bij!

banner-domicilie

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen