Huis van de week: Zijdevlinder 69, Nijkerk

Foto: Domicilie

Niets meer aan doen!

In de wijk De Terrassen in Nijkerk liggen veel straten met namen van vlinders. De zijdevlinder is een vlinder die vooral bekend is vanwege de zijderups die zijde spint. Zijde is een natuurlijk materiaal en dit gegeven komt weer terug in de wijk waarin deze mooie woning ligt: er is veel groen, zelfs een park met speelruimte voor kinderen.

Woonwijk De Terrassen maakt deel uit van Groot Corlaer. Het is een wijk met in de nabijheid een peuterspeelzaal, diverse basisscholen, een middelbare school, gezondheidscentrum, fitnesscentrum en sporthal. Je hoeft niet ver de deur uit te gaan voor de supermarkt, slechts twee minuutjes lopen en dat is handig wanneer je iets vergeten bent.

De woning die wij gaan bezichtigen is een drie onder een kap, een moderne, energiezuinige en riante middenwoning met maar liefst vijf slaapkamers. We kunnen de auto makkelijk kwijt in de directe nabijheid van de woning en dat is mooi want eventuele visite kan daar ook nog parkeren.

Via de verzorgde voortuin komen we bij de voordeur van het huis. In de ruime hal hangen we onze jassen op in de garderobe en lopen we rechtdoor de woonkamer in. Wat ons opvalt is de zonnige woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar de fraai en verzorgd aangelegde tuin. In de tuin zien we twee terrassen, één vlak bij het huis en één achter in de tuin waar we van de zon kunnen genieten. De kinderen kunnen heerlijk spelen op het zachte gras.

We lopen weer terug het huis in naar de keuken die aan de voorzijde van het huis ligt. Het is een complete en “landelijke” eetkeuken met een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, combimagnetron, koelkast, afzuigschouw en vaatwasser (hoogwaardige inbouwapparatuur van Siemens). Door een openslaande deur kunnen we in de voortuin zitten om te genieten van het uitzicht naar het park.

We lopen naar boven en gaan de badkamer in. Een moderne lichte omgeving met onder andere een douche en ligbad, wat heerlijk is na een dagje werken, lekker uitrusten. De woning is ruim genoeg voor een groot gezin, want op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst drie slaapkamers en twee slaapkamers met kunststof dakkapel op de tweede verdieping.

Wij staan versteld dat de woning met veel zorg ingericht en onderhouden is, maar misschien is het wel wat u zoekt!

banner-domicilie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen