Huis van de week: Vermeerhof 10

Foto: domicilie

Deze semi-bungalow is gelegen in een rustig en autoluw hofje in de wijk Strijland in Nijkerk.

De besloten ligging van het pand biedt veel privacy. Met rondom veel groen. Aan de zijkant bevindt zich een serre en aan de achterzijde een terrasoverkapping. Binnen en buiten lopen bij deze woning in elkaar over. Het huis heeft drie royale slaapkamers waarvan één op de begane grond. Hier bevindt zich ook de badkamer, die voorzien is van witte tegels, een douchecabine en een hoekbad. Met separaat een toilet.

De L-vormige woonkamer (30 m²) grenst aan de open keuken uit 2013. Wit en modern en voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur. Zowel in de keuken als woonkamer liggen plavuizen. Ook het vermelden waard is de gezellige houtkachel in de woonkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee extra slaapkamers (beide met wastafel) en de ruime overloop (met dakkapel) kan bijvoorbeeld gebruik worden als computerhoek. Verder diverse inloopkasten en er is ook nog een handige bergzolder.

De totale perceeloppervlakte is 535 m². De oprit aan de zijkant leidt naar de achtergelegen garage met sectionaaldeuren. Ook is er een handig schuurtje voor de opslag van tuingereedschap en haardhout aanwezig. De woning is voorzien van dubbel glas (HR++) en heeft het energielabel C gekregen.

Interesse
Heeft u interesse in het huis aan de Vermeerhof 10 in Nijkerk? Neem dan contact op met onze makelaars door te bellen met telefoonnummer (033) 20 00 181!

banner-domicilie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen