Dames Rozendaal en Van Putten Koninklijk onderscheiden

Er waren wel heel veel fototoestellen bij de uitreiking Koninklijke onderscheidingen voor Mevrouw G. Rozendaal- Wassink en mevrouw L. van Putten-van den Brink. Ze zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Ze zijn buurvrouwen in Hoevelaken en 35 jaar vrijwilliger elke dinsdag gastvrouw in Verpleeghuis St. Elisabeth in Amersfoort op afdeling De Hof
Mevrouw Rozendaal –Wassink is ook vrijwilligster bij De Zonnebloem, afdeling Hoevelaken. Mevrouw Van Putten-Van den Brink verricht zij vrijwilligerswerk voor de kerk, waar zij vele jaren de schoonmaak heeft verzorgd.
Op woensdag 4 september 2013 om ongeveer 16.45 uur zal de burgemeester van Amersfoort de versierselen die horen bij deze benoeming aan de dames Rozendaal en Van Putten uitreiken tijdens een receptie in Verpleeghuis St. Elisabeth.
Ook mevrouw De Vreede-Martini (75 jaar) uit Amersfoort kreeg onderscheiding, omdat ze al heel lang vrijwilliger is bij de afdeling activiteitenbegeleiding van het St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen