Ladies Night 1000 euro Their Voice

Vrijdag avond werd met de Djembe band onder leiding van Marco van de Wielen de ladies night op een toepasselijke manier geopend. Het werd een Afrikaanse avond met een mooie opbrengst.

De presentatie en voordracht over de stichting  THEIR VOICE, die verschillende projecten in Kpando Ghana ondersteund, was  duidelijk met  beelden en mooie producten uit Ghana. Marja en Fred van de Beek zijn ambassadeur van deze stichting.
Er werden teams samengesteld en fanatiek getennist. Massages, nagelverzorging,  make-up adviezen en  voetreflexmassage, echt vrouwen verwendingen  deze activiteiten werden belangeloos gedaan. Die dames hadden veel te doen. Ageeth Engels had prachtige werkstukken ten toon gesteld en kreeg aandacht voor haar workshops. Er was een heerlijk taartenbuffet!
 Natuurlijk ook hapjes en drankjes en een verloting met mooie prijzen waaronder 2 kleine schilderstukjes uit Ghana en diverse cadeaubonnen. De evenementen commissie en vrijwilligers hebben weer eens voor een gezellige en sfeervolle avond gezorgd!  Sponsoren werden uiteraard bedankt voor hun bijdrage. 
Er is bijna € 600 opgehaald en dat werd  tot € 1000,00 aangevuld. Een geweldig bedrag voor het goede doel. De voorzitster van Their-Voice kon niet aanwezig zijn want zij kan ieder moment bevallen. Haar man Edem Adjordor uit Ghana heeft de cheque namens Their-Voice in ontvangst genomen. De bestemming van de donatie is voor een project waar zwangere vrouwen in Ghana begeleid en ondersteund worden. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen