Getuigenoproep fietser gewond bij aanrijding met wandelaarvan het bericht.

Een 30-jarige fietser uit Putten raakte op vrijdagmiddag 11 oktober rond 16.30 uur gewond aan zijn hoofd bij een aanrijding op de parallelweg (fietspad) van de Oude Rijksweg. De man, die een verstandelijke beperking heeft, zag doordat zijn bril beslagen was vanwege de harde regenval niet dat er iemand voor hem op het fietspad liep. 

Toen hij tegen deze wandelaar aanreed, werd deze kwaad en gaf hem een duw. Hierdoor kwam de onfortuinlijke fietser ten val en liep meerdere hoofdwonden op. De wandelaar liep hierna, zonder zich om de fietser te bekommeren door in de richting van Nijkerk.
Getuigen gezocht
Een 15-jarig meisje wat kort daarop langsreed, ontfermde zich wel over de man en belde de politie en ambulancedienst. De man moest zich aan zijn verschillende verwondingen laten behandelen. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Met name de bestuurder van een klein model blauwe bestelauto met gele opdruk die kort of tijdens het incident gestopt is zou de politie graag willen spreken. Ook de betrokken wandelaar, een man met een licht getinte huidskleur, donker haar en een zwart leren jack, wordt opgeroepen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen