Veiling huyskamerconcerten voor Glazen Huys

Foto:

De organisatie van het Glazen Huys houdt in samenwerking met BVA Auctions en artiesten en bands een veiling. Vanaf heden kan men bieden op huyskamerconcerten. De opbrengst is voor de helft voor 3FM Serious Request en de andere helft gaat naar drie Nijkerkse doelen, waar u op kunt stemmen.

In de veiling vindt men het volgende aanbod: Roy van Iersel, bekend van onder meer ‘Op zoek naar Joseph’, de zangeressen Ott, Nienke, Daniëlle de Jonge en B-Hetty. Daarnaast doet Praiseband D-vote mee, Imroselect, Music Experience, Het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps, Leerlingen Gitaarschool Rollocastle, Dukebocks, de rockband uit Hoevelaken en de Veluwerockers: Ritn Ditn. De artiesten stellen zich beschikbaar voor een concert bij thuis of in de tuin. Vanaf nu kan men bieden tot en met 11 november 20.30 uur. Alle informatie is te vinden op de website van BVA Auctions .
2013-10-15-huyskamerconcerten
Glazen Huys Nijkerk
Tijdens de actieweek wordt van 9 tot en met 14 december radio en TV gemaakt in het Glazen Huys op het Plein en de week wordt afgesloten met een groots eindfeest. Tijdens en voorafgaand aan de Glazen-Huys-week zijn er allerlei acties om geld in te zamelen voor het doel van 3FM Serious Request en drie Nijkerkse doelen. Op de Nijkerkse doelen kan men stemmen tot 14 december via de website www.hetglazenhuysnijkerk.nl. De veiling is een van de vele acties om geld in te zamelen. Het Glazen Huys is op zoek naar sponsors. Tegenprestaties voor sponsors zijn o.a. banners op de website, reclamespot en zendtijd tijdens de actieweek, aandacht via social media e.d. 
3FM
3FM Serious vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Het 3FM-glazen-huis staat eind van het jaar in Leeuwarden. Het plan is om het ingezamelde geld tijdens 3FM Serious Request naar Leeuwarden te brengen en Nijkerk op de kaart te zetten door een mooi bedrag te schenken. Een bedrag dat door alle Nijkerkers gezamenlijk bij elkaar gebracht is. Meer informatie op de website van het Glazen Huys  
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen