100ste leerling Muziekschool Nijkerk

Foto:

Muziekschool Nijkerk kende half april een feestelijke huldiging omdat de honderdste leerling van start is gegaan. Om deze mijlpaal te vieren werd Michelle Kovach tijdens haar eerste drumles verrast met een slagroomtaart.

Na jarenlang een succesvolle muziekpraktijk aan huis te hebben gehad betrokken Peter en Janneke Paas vorig jaar het nieuwe pand aan de Brede Beek. “Op 6 mei 2013 stelden we de deuren van onze school open en sinds die tijd hebben we veel enthousiaste ouders en leerlingen kennis laten maken met onze school en wat we te bieden hebben. Wij zijn ontzettend trots dat het aantal leerlingen in een half jaar tijd is verdubbeld”, vertelt Peter Paas. 
Succesgeheim
Volgens Paas is dat “Goede mond-op-mondreclame en het feit dat de individuele belangstelling en specifieke wens van de leerling centraal staat in de lessen.
“Waar wij ons als muziekschool in onderscheiden is de mogelijkheid om het hele jaar in te stromen en mocht het toch niet bevallen dan is de opzegtermijn slechts één maand”, vertelt Janneke Paas. 
Afsluitend concert
Op maandag 2 juni a.s. zal in Grand Café De Postkamer het lesjaar worden afgesloten met een concert voor ouders, vrienden en familie. Dit jaarlijks terugkerend evenement is hét moment waarop leerlingen van de muziekschool kunnen laten zien en horen wat ze dit jaar geleerd hebben. 
Heb je interesse, ga dan naar de site van de muziekschool. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen