Hoogseizoen start op Veluwse Stranden

Op 1 mei 2014 gaat hier het hoogseizoen van start en dat loopt tot 1 oktober 2014. De RGV recreatiegebieden Nieuw Hulckesteijn, Strand Horst, Strand Nulde, Zandenplas en Zeumeren  hebben een passend aanbod voor de recreant tijdens alle weertypes. Betaald parkeren, entree gratis

Een bezoek aan de gebieden is helemaal gratis, alleen voor het parkeren betaalt men een vergoeding. Voor de recreant zijn er wijzigingen ten aanzien van het hondenseizoen en het parkeertarief.
Parkeertarief 
Vanaf 1 mei geldt er nog maar één tarief voor de hele dag en voor het hele jaar. Er geldt dus geen zomer- en wintertarief meer. Ook het laagtarief na 17.00 uur vervalt. Het nieuwe tarief is € 4,- voor een voertuig tot 6 meter en € 8,- voor een voertuig tussen 6 en 15 meter. Op Strand Horst-Noord en Surfoever Hoge Bijssel blijven de huidige tarieven van € 5,- per voertuig tot 6 meter en € 10,- per voertuig van 6 tot 15 meter gelden. Bij veelvuldig bezoek met de auto is het voordeliger een parkeerpas aan te schaffen. Deze pas is geldig van 1 mei 2014 tot 1 mei 2015 op alle 19 RGV-recreatiegebieden in het Rijk van Nijmegen, op de Veluwe, in de Achterhoek en Liemers. Bijkomend voordeel is dat men niet hoeft te denken aan gepast muntgeld voor de parkeerautomaat. Tot 1 mei 2014 is de RGV parkeerpas tijdens de voorverkoopactie extra voordelig te bestellen. Via www.rgv.nl kost de parkeerpas slechts € 39,50. Na 1 mei kost de parkeerpas bij een online besteling € 45,-. 
Hondenbezitters opgelet
Voortaan duurt het hoogseizoen twee weken langer. Dat liep altijd van 1 mei tot 16 september. Met ingang van 1 mei 2014 loopt het hoogseizoen van 1 mei tot 1 oktober. Daarmee loopt het hoogseizoen gelijk met de periode waarin de provincie Gelderland de kwaliteit van het zwemwater controleert. De verlenging van het hoogseizoen betekent dat honden voortaan tussen 1 mei en 1 oktober niet op onze recreatiegebieden mogen komen. Tussen 1 oktober en 1 mei zijn honden van harte welkom!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen