PERFECT! Want een beperking is zoooooo 2013

Alles moet perfect: fruit mag geen plekje vertonen, de huid moet strak, rimpels vullen we op, leerlingen krijgen een stempeltje mee als ze niet voldoen aan “de leernorm of de concentratienorm ” en mensen met een beperking…………..zo uit de tijd is dat!

Tijdens de theater voorstelling “Perfect” maakt het publiek kennis met drie totaal verschillende werelden en hun inwoners. In welke wereld zou jij je thuis voelen? Het publiek beslist mee over het lot van een van de inwoners…
Na een bijzonder avontuurlijk theaterjaar met een theateruitwisseling met een school uit China, is de Corlaer Theatergroep weer een nieuwe uitdaging aangegaan: In  “Perfect” werken de leerlingen van het Corlaer College samen met mensen met een verstandelijke beperking.  Zij zijn benaderd via stichting “Hello You”, die mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar brengt.
Op 27 juni laat de theatergroep de voorstelling “Perfect” zien in theater De Lieve Vrouw in Amersfoort . Kaarten zijn vanaf eind mei te koop via de website van het theater of aan de kassa van De Lieve Vrouw. 
2014-06-05-corlaer-college-toneel-1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen