VIDEO: “Fire by night” laait hoog op

Foto:

Afgelopen zaterdag vond de eerste “Fire by Night” plaats. Een muzikale avond vol muziek, gezelligheid en lekkere hapjes. Vanaf 19:00 vertrokken de jongeren vanaf de fontein naar de geheime locatie. 

Eenmaal aangekomen mochten de jongeren plaatsnemen op een boomstam en werden ze voorzien van drie intieme optredens. Ook aan wat lekkers was gedacht. Tussen de optredens door werden de barbecue spiesjes gegaard en was er ruimte voor een hapje en een drankje. Al met al was de avond met zo’n 20 twintig jongeren een groot succes. 
Binnenkort is er weer een nieuwe Fire by Night. Ook op deze avond zal de locatie een verrassing zijn. De artiesten worden voortijdig bekend gemaakt op Facebook. Dus mocht jij van goede muziek, kampvuur, gezelligheid en een avontuur houden. Dan zit je bij de ‘Fire by Night’ avonden helemaal goed! 
De organisatie maakte deze video
Tweede Stormavond
Op vrijdag 1 augustus start de fontein Nijkerk met de tweede STORM avond. STORM wil jongeren op een uitdagende en eigentijdse manier uitdagen om dieper over bepaalde onderwerpen na te denken. Tijdens deze tweede avond gaan we terug in de tijd. Altijd al de hoofdrolspelers uit de geschiedenis willen ontmoeten? Heb je twijfels over of deze personen wel echt geleefd hebben? En wat nou als jij in die tijd was geboren? Wie zou jij zijn in het verhaal?
Dit is je kans om al je twijfels en onzekerheden af te vuren op de hoofdrolspelers uit de geschiedenis. Dus heb je twijfels over of de verhalen wel kloppen? Denk jij dat je anders had gehandeld? Of herken jij je misschien wel meer in het verhaal dan dat je nu denkt? Dan is dit je kans om terug te keren en het zelf te ontdekken! Stap aan boord van onze teletijdmachine en wij zappen je terug naar het jaar nul! En wellicht kom je jezelf ook nog tegen… 
Let op: De jongeren van 12 – 14 beginnen eerder: Namelijk om 18:30 tot 20:00. De jongeren van 14 – 17 jaar zijn welkom om 19:30. Beide groepen verzamelen op het parkeerterrein van De Fontein. 
Wil je meer informatie over deze activiteit? 
Bekijk dan dit filmpje 
STORM vindt elke twee a drie weken plaats gedurende de gehele zomervakantie. De tweede editie is op 1 augustus om 18:30 tot 22:00. Leeftijd 12 – 17 jaar. Vragen of meehelpen als vrijwilliger? Neem contact op met [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen