NSC verslaat SDO in bekerduel

NSC was voortdurend de bovenliggende partij en dat kwam op het scorebord ook tot uiting: 4-2

NSC kwam na een minuut al op voorsprong toen Rivas de bal goed binnen werkte na een voorzet van Van der Vegte. Daarna verzuimde NSC afstand te nemen ondanks goede mogelijkheden voor Van der Vegte en Rivas. SDO kwam dan ook op gelijke hoogte na 19 minuten via een kopbal. Na een onrustige periode bij NSC kwamen de Nijkerkers toch weer op voorsprong door een treffer van Rivas, die een volley goed binnen schoot. Vijfminuten later kwam SDO door Van der Velden weer op gelijke hoogte door een blunder achterin de NSCverdediging. Vijf minuten voor rust kwam de 3-2 op het scorebord toen een verdediger van SDO de bal in eigen doel werkte.
In de tweede helft ging NSC op zoek naar de 4-2 en was Beukers dichtbij alleen ging zijn omhaal voorlangs. SDO kwam er nog maar mondjesmaat uit en kon geen vuist meer maken. In de 74e minuut zette Van der vegte de 4-2 op het scorebord na een voorzet van De Jong.
Aankomende dinsdag speelt NSC weer thuis dan tegen Jos-Watergraafsmeer om 20.00 uur.