Door actie ALS frisse start voor Daltonschool Corlaer

Foto:

De Ice Bucket Challenge van Stichting ALS heeft ook Daltonschool Corlaer bereikt. Een van de ouders nomineerde de directrice van de basisschool, Liesbeth Kranenburg, en op haar beurt nomineerde zij een aantal teamleden. 

Haar collega’s namen dit sportief op en koppelden direct een actie aan de Ice Bucket Challenge om leerlingen en ouders te informeren en te motiveren ook te doneren. De kinderen hebben op hun eerste schooldag informatie gekregen over de ziekte ALS, de stichting ALS en wat er met extra geld gedaan kan worden. Na afloop van de eerste schooldag, maandag 1 september, mochten een aantal kinderen emmers over de hoofden van de leerkrachten gooien. In de emmers zat echter geen ijswater maar waterijs. Genoeg voor alle leerlingen en het team van de Daltonschool om fris het schooljaar in te luiden.
Het team van Daltonschool Corlaer heeft er voor gekozen om verder niemand te nomineren, omdat zij niemand wil ‘verplichten’, maar een donatie is natuurlijk altijd welkom.
Wanneer men Daltonschool Corlaer wil helpen het streefbedrag van € 500,- voor stichting ALS te behalen, kan men doneren via www.alsteams.nl/actions en op deze pagina zoeken naar de link naar de actie van Daltonschool Corlaer. De leerkrachten van de basisschool zijn in ieder geval goed wakker voor het komende schooljaar.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen