Nieuwbouw Veensche Boys vertraagd

Foto:

Het duurt iets langer voordat de realisatie van het nieuwe clubgebouw van Veensche Boys van start gaat. Het bestemmingsplan moet nog gewijzigd worden. 

Oorspronkelijk stond de start van het project in november gepland en de oplevering ergens in augustus 2015 tijdens de seizoensopening. Dat tijdschema is danig op z’n kop gezet. In januari 2015 gaat nu de bouwvoorbereiding van de aannemer van start, maar dan gaat nog geen schop de grond in. De oorzaak is dat geen rekening is gehouden met de bestemmingsplanprocedure.
Architect Gerard Plug: ‘Als een duveltje uit een doosje bleek dat nog een bestemmingsplanwijzigingsprocedure moest worden doorlopen. Dat was bij ons niet bekend.’ Dit betekent dat er vertraging optreedt en ook de opening van het nieuwe complex waarschijnlijk wordt opgeschoven naar het najaar van 2015. 
De bouwcommissie, bestaande uit Cees van Domselaar (voorzitter), Gerard Plug (architect), Geurt van Deuveren, Erik Geurtsen, Pim van Soeren, Jaap Kuijt en Rene Doornbos, is nu bezig met de afronding van het verder verfijnen van de bouwtekeningen en installatietekeningen.
bijdrage van Kees van den Heuvel
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen