Trouwambtenaar Bouw bij de beste drie van Nederland

Foto:

Na anderhalf jaar “Tintelend Trouwen” nam Mariëlle Bouw de gok en schreef zich in voor de Dutch Wedding Awards 2014 en dat leverde een nominatie op.

De Dutch Wedding Wards is een initiatief van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO). Voor alle leveranciers in de trouwwereld is dit misschien wel de meest prestigieuze prijs om te winnen… Vergelijk het met de Gouden Televizierring, maar dan in de trouwwereld.
Mariëlle Bouw, zelfstandig trouwambtenaar van Tintelend Trouwen werkzaam buiten Nijkerk en buitenland (en trouwambtenaar van de gemeente Nijkerk), had zich ingeschreven. Een onafhankelijke jury zou haar bedrijf bekijken. Wat gaat er goed, wat kan beter en welke vorderingen kunnen er nog gemaakt worden. Na anderhalf jaar als zelfstandige aan het werk te zijn leek het haar een goed moment om te bekijken of ze op de goede weg was.
Een heel arsenaal aan papieren en toelichting moest zij toesturen. Maar niet zonder resultaat. Op 13 november stond er een groot HART voor haar deur om persoonlijk bekend te maken dat zij 1 van de 3 genomineerden was voor de Dutch Wedding Awards 2014 in de categorie Trouwambtenaar/ceremoniespreker!
Per categorie (totaal 13) zijn 3 genomineerden bekend gemaakt; bruidsmodezaak, bruidstaartspecialist, bruidsvisagist/haarstylist, bruiloftsmuziek, trouwambtenaar, trouwfotograaf, trouwlocatie, trouwringenspecialist, trouwvervoersbedrijf, trouwvideograaf, trouwwebshop, weddingplanner, bruidsbloemist.
genomineerden-trouwambtenaar-ceremoniespreker
Met veel enthousiasme gaan de genomineerden zich voorbereiden op de live jurybijeenkomsten om vervolgens vol spanning af te wachten of zij tijdens de gala uitreiking op 10 december in de Laurenskerk in Rotterdam de award in ontvangst mogen nemen.
Voor Bouw is de spanning ervan af. Het feit dat zij genomineerde is en dus behoort tot de 3 beste trouwambtenaren van Nederland, is voor haar al overwinning genoeg: “Het is fantastisch om te zien dat het werk dat ik met zoveel liefde en enthousiasme uitvoer deze erkenning krijgt! Ik had dit nooit verwacht, ben ongelofelijk trots en zit bovenop een roze wolk!” 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen