Inschrijving bij SeniorWeb Nijkerk kan nog

Foto:

SeniorWeb geeft belangstellenden tot 12 januari de mogelijkheid om zich alsnog in te schrijven voor een computercursus. Op enkele cursussen (zowel voor beginners als iets gevorderden) zijn nog plaatsen vrij.

Het kan heel verrijkend zijn en u veel plezier geven (bijvoorbeeld fotoboek maken, foto’s bewerken, Skype), maar soms is het zonder meer nuttig zo niet noodzakelijk. Dit wordt op Het Digitaal Hulpplein. De bedoeling hiervan is alle inwoners van Nederland digitaal zo vaardig te maken, dat over twee jaar de overheid alle schriftelijke communicatie kan vervangen door digitale.
En waarom dan een cursus via SeniorWeb?
Het tempo is afgestemd op 50-plussers, die les krijgen in kleine groepjes van maximaal 6 personen, ieder met een eigen laptop. Per cursusgroep zijn twee docenten, die iedereen ruimschoots aandacht geven en natuurlijk krijgt men duidelijk lesmateriaal. En, zeker niet onbelangrijk: er is een gezellige sfeer 
Mail voor meer informatie naar [email protected], of bel met Paula van Elven, telefoon 033-2454411 (na 10.30 uur). Of bel Jos Ragas (033 – 2452760).
Cursusinformatie vindt u op onze website: www.seniorwebnijkerk.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen