Sloopwoningen Paasbos blijven misschien wel staan

04 jul , 16:01 Nieuws
204 07 04 sloopwoningen paasbos
Na deze berichtgeving is er door de bewoners (aan de Bachlaan) met medewerkers van de WSN en de gemeente. Op één na waren alle bewoners (soms met zoon of dochter) aanwezig, plus raadslid Patricia van Loozen (De Lokale Partij). Zij was door bewoonster Nel Jonker uitgenodigd.
Het gesprek was niet voor niks. Concreet is afgesproken, dat de WSN en de gemeente gaan kijken of er geschoven kan worden, zodat de huizen kunnen blijven staan. De bewoners (waaronder veel saamhorigheid) zullen op de hoogte gehouden worden.
Volgens Nel Jonker heeft Patricia van Loozen toegezegd zich voor de bewoners hard te maken. Van Loozen had vooraf gesproken met de directeur van de WSN (Woningstichting, Michiel van Baarsen). Het raadslid wil meezoeken naar het antwoord op de vraag, of het plan nog aangepast kan worden.
Patricia van Loozen:"Als dat niet gebeurt, ga ik namens DLP zeker aandacht vragen voor deze kwetsbare groep. Ik gun het ze te blijven."
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]