Hello You sportdag

Foto:

Op zaterdag 14 juni is de Hello You Sportdag op de atletiekbaan van de AVN. In het kader van ‘elkaar ontmoeten en samen sportief zijn’ kunnen jongeren vanaf 12 jaar, met een verstandelijke beperking, gratis deelnemen en kennis maken met sport. 

Enthousiaste leden van sportorganisaties verzorgen verschillende interactieve demonstraties en workshops met onder meer atletiek, voetbal, jeu de boule, judo en korfbal. De vrijwilligers van Hello You en sportclubs als AVN, Sparta Korfbal. NSC, Sportschool Rebel en de jeu de boules club begeleiden de groepen. Mensen met een verstandelijke beperking zijn van harte uitgenodigd om mee te sporten en familie en vrienden zijn welkom om de deelnemers aan te moedigen. De sportdag is van 9.30 tot 13.00 uur op de atletiekbaan van de AVN en is mede mogelijk gemaakt door Van der Goot Opticiens, De Postkamer en Van Hout Grafisch Compleet.
Stichting Hello You
De Nijkerkse stichting Hello You organiseert regelmatig een leuke avond of dag met steeds een ander thema voor mensen met een beperking. De ontmoetingsmomenten vinden vaak plaats in De Postkamer aan de Kleterstraat 21. Af en toe wordt een tripje gemaakt. Hello You staat voor een dag of avond vol plezier, waarbij mensen met een verstandelijke beperking elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen zijn. Voor meer informatie en opgeven is er een website: www.helloyounijkerk.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen