Liesbeth List opent Second Stage Vintage in Hoevelaken

Foto: Maureen van Goethem

In het bijzijn van familie, vrienden en andere genodigden werd vanmiddag in Hoevelaken de showroom van Second Stage Vintage geopend door niemand minder dan Liesbeth List.

Second Stage Vintage verkoopt designerkleding en haute couture (er is van ieder stuk slechts één stuk gemaakt) en schoenen gedragen door bekende Nederlanders, zoals Ruth JacottSandra Reemer, Liesbeth ListLiz SnoijinkRuth Jacott, Mariska van KolckAnnemarie Oster en anderen. Nadat Liesbeth List de onthulling had verricht, kon een ieder de mooie kleding van ontwerpers zoals Frank Govers, Addy van de Krommenakker, Edgar Vos, Mart Visser, Frans Molenaar en nog vele anderen bewonderen. Liesbeth List voelde zich vooral ,,een trotse moeder en is blij dat haar kleding op deze manier een tweede leven krijgt’’.

Vera en Elisah

,,De jurken hingen heel mooi in een zak ergens in een kast op zolder,” vertelde Sandra Reemer.

,,En het is zo ongekend mooi wat je in je kast hebt hangen. Ik zal het waarschijnlijk ook nooit meer dragen en dan kun je het wel in kast laten hangen of zo, maar ja, dat is onzin natuurlijk,’’ aldus Mariska van Kolck.

Second Stage Vintage is opgericht door vriendinnen Elisah Baijens, Vera Luijendijk en Elza Luijendijk (Elza kon helaas niet bij de opening aanwezig zijn). Elisah is de dochter van Liesbeth List en Vera en Elza werken al vier jaar als internationale modellen. De collectie designerkleding en haute couture van Second Stage Vintage is online te vinden op www.secondstagevintage.com. De collectie zal regelmatig aangevuld worden met unieke stukken van andere bekende Nederlanders. Vanaf nu kunnen mensen op afspraak de kleding en schoenen bekijken en passen in Hoevelaken.

Een reportage is vanavond te zien in RTL Boulevard.

 

 

 

Op de groepsfoto v.l.n.r.: Liesbeth List, Elisah Baijens, Annemarie Oster, Vera Luijendijk, Mariska van Kolck en Sandra Reemer

 

Bijdage van Maureen van Goethem

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen