Inschrijving geopend voor het WSN Straatvoetbal 2015

Foto: rechtenvrij

Alweer de 5e editie van het WSN Straatvoetbaltoernooi begint binnenkort. De inschrijving is geopend.

In teams van twee strijden honderden jongens en meisjes in verschillende leeftijdscategorieën om de winst. De organisatie is in handen van de stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk.

Het toernooi begon 5 jaar geleden en heeft sindsdien een sterkte groei doorgemaakt. Het is nu niet meer weg te denken van de pleintjes in de gemeente Nijkerk! Inmiddels zijn de jaarlijkse wedstrijden op de verschillende pleinen in de wijken een vertrouwd fenomeen voor het jeugd- en jongerenwerk en de Woningstichting Nijkerk (WSN). Met een vestiging in de gemeente is het toernooi een goed middel om de mensen in de wijken met elkaar in contact te brengen. Ook het bevorderen van sport en bewegen bij jongeren is een belangrijke doelstelling.

2 euro per team
De teams die willen meedoen, kunnen zich voor € 2 per team inschrijven. Een inschrijfformulier kan je aanvragen bij het jeugd- en jongerenwerk ([email protected]). Ook via sportverenigingen en scholen zijn inschrijfformulieren beschikbaar. De wedstrijden vinden plaats op woensdagmiddagen in mei en juni. De beste teams uit de drie plaatsen van de gemeente Nijkerk (Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken) strijden uiteindelijk tegen elkaar in de regiofinale op woensdag 24 juni in het centrum van Nijkerk.

2 tegen 2 voetbal
Straatvoetbal is 2 tegen 2 op straat, kleine doeltjes, lekkere muziek en mooi en snel voetbal. Via een voorronde op één van de pleinen kun je je als team plaatsen voor de finale van jouw gemeente op woensdag 17 juni 2015.

De regiofinale
De beste teams van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken nemen het tegen elkaar op in de finale die plaatsvindt op woensdag 24 juni 2015.

Speeldata
– woensdag 27 mei plein Koningslinde
– woensdag 3 juni Hoevelaken
– woensdag 10 juni Nijkerkerveen Baggelaar
– woensdag 17 juni plein school Holk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen