Activiteiten voor jeugd en jongeren met Autisme

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Iedere donderdagavond worden speciaal voor jongeren met een vorm van autisme activiteiten georganiseerd in jeugd- en jongerencentrum Chill-Out.

Deze activiteiten worden aangeboden door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk. Tegen een kleine bijdrage kunnen de jongeren elke donderdag avond van 18.00-19.30 uur in het jeugd- en jongerencentrum allerlei leuke dingen doen, zoals koken, dj- en, sporten, gamen e.d.

Deze activiteiten zijn uitsluitend en alleen voor de deelnemers bedoeld en er zullen geen andere jongeren aanwezig zijn. Het jeugd- en jongerenwerk streeft het doel na om de deelnemers een eigen plekje te geven en andere contacten te leggen op vriendschappelijk en sociaal vlak.

Het jeugd- en jongerenwerk heeft de laatste jaren gemerkt dat er zeker een vraag naar dit soort activiteiten is en draagt graag een steentje bij om jongeren met een vorm van autisme te helpen.
Ken of ben jij iemand die het lastig vindt om contact met anderen te maken? Wil jij nieuwe mensen ontmoeten, leuke activiteiten doen en sociaal sterker worden? Kom dan op donderdag avond van 18.00-19.30 uur chillen in jeugd- en jongerencentrum Chill-Out.

Voor meer informatie of aanmelden:033-2585256 / [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen