Wil jij in de voetsporen treden van Sven Kramer of Ireen Wüst?

Foto: Arjen Gerritsma

Kom langebaanschaatsen bij Nijkerk on Ice

Het schaatsseizoen is weer gestart en daarom organiseert Nijkerk on Ice dit jaar een langebaanclinic. Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om net zo te schaatsen als Sven en Ireen? Dat kan! Deze winter kun je bij Nijkerk on Ice terecht voor een langebaanclinic die wordt gegeven door Mariska Huisman.

KJSC
De KPN Junior Schaatsclub is een gratis club voor alle kinderen van 9-12 jaar die langebaanschaatsen, shorttrack, marathon en inlineskaten super cool vinden. Op de site van de KPN Junior Schaatsclub vind je allerlei leuke nieuwtjes en weetjes over deze te gekke sporten; en over onze topschaatsers en -skaters. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en daarmee meedoen aan acties en leuke prijzen winnen. Zoals een vraag stellen aan jouw schaatsheld. Ga naar http://www.schaatsen.nl/kpnjuniorschaatsclub en meld je gratis aan!

Een keertje gratis proberen?
De georganiseerde clinics, die ongeveer één uur duren, laten je kennis maken met langebaanschaatsen. Je kunt hier de basisprincipes leren van het schaatsen, maar ook gevorderden zijn welkom om hun skills uit te breiden.

De clinics worden door de ijsbanen en de KNSB gezamenlijk georganiseerd en zijn geheel gratis. Enthousiast geworden? Meld je dan aan via schaatsen.nl/kpnjuniorschaatsclub of op de ijsbaan!

Nijkerk on Ice
Locatie: Plein 14, 3861 AB Nijkerk
Datum en tijd: maandag 21 december
De clinics zullen aanvangen op de volgende tijdstippen:
– 10:00-10:45
– 10:45-11:30
– 11:30-12:15
– 13:00-13:45
– 13:45-14:30
– 14:30-15:15

Informatie: <plaats hier de informatie over de ijsbaan/clinic>

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen