Een stukje Hollywood op het Plein

Het was een heel spektakel op het Plein, toen gisteren de eerste kalender van “Een Wens Voor Je Medemens” overhandigd werd. De opbrengst wordt gebruikt voor het vervullen van laatste wensen.

Een Wens voor je Medemens vervult het hele jaar door leuke, mooie en bijzondere wensen voor medemensen en zet mensen in het zonnetje. Dit kan dankzij een wensenpot die gesponsord wordt door het bedrijfsleven.

Maar EWVJM ontvangt regelmatig laatste wensen die op kort termijn vervuld “moeten” worden maar waar geen direct budget voor is. Om ook voor deze medemensen ondanks hun verdrietige situatie een positief verschil te kunnen maken, werkten 12 prachtige dames helemaal belangeloos mee aan een wenskalender De opbrengst daarvan gaat naar het vervullen van deze laatste wensen.
Fotograaf Walter Pluk en Natalia Pluk van team Powerportraits verzorgden ook belangeloos foto’s en visagie.

Jacobine Krijkamp: “Bijzonder om zo veel enthousiaste inzet en medewerking te krijgen om een ander te kunnen helpen. Kippenvelmoment was het helemaal toen een lange slinger van 12 enorme en mooi gepoetste trekkers het plein op kwamen rijden om elk kalendermeisje/dame voor de rode loper midden op het Plein bij ’t Regthuys af te zetten.”

Jeroen Hop zei tegen Jacobine Krijkamp Ambassadeur van EWVJM toen ze hem onlangs belde met een verzoek om ludiek vervoer: “mooi idee, deere, ga ik voor je regelen. Hoe veel trekkers heb je nodig?
Twaalf, zei Krijkamp en nog geen uur later was het voor elkaar.
Boerennuchterheid en betrokkenheid voor de medemens waar menig toeschouwer op het Plein toch even van moest slikken. Toeschouwers applaudisseerden. Fotografen van diverse media flitsen foto’s, terwijl de dames – begeleid door kinderen Anthonie en Esmee- over de rode loper ’t Regthuys in liepen.
Frans Kas hielp elke dame charmant van de enorme trekkers op de grond.

Krijkamp: “Wat een bijzondere happening, geen woorden voor wat we samen mogelijk hebben gemaakt, TROTS op iedereen die hieraan heeft meegewerkt! Wilt u ook een steentje bijdragen?”
De kalender is te bestellen o.v.v. uw naam en adres t.n.v. “Een Wens voor je Medemens/laatste wensen” door 10 euro over te maken op IBAN NR NL52RABO 0104224746
U krijgt de kalender dan direct automatisch thuisgestuurd.

Meer acties van EWVJM
Tot 27 december kan iedereen in Nijkerk gratis een wens insturen voor iemand die zij om wat voor een reden dan ook een leuke, mooie of bijzondere wens gunnen. De wensen met de meeste stemmen worden vervuld!

Sinterklaasactie
Kent u een gezin in Nijkerk met jonge kinderen die u een zak vol Sinterklaas cadeaus gunt?
Stuur een mail naar: [email protected]

Kerstwensboom-actie
Vanaf 9 december staat een kerstboom in winkelcentrum Het Paasbos in Nijkerk.
Kinderen mogen daar hun wens voor een vriendje, familie enz. in hangen.
In de eerste week van januari zal uit de boom een wens in vervulling gaan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen