Tintelend trouwen wint Dutch Wedding Award

Foto: La Luz Fotografie

“Als ze spreekt dan steelt ze je hart en dan weet ze de kern zo te verwoorden dat ze je meezuigt in haar verhaal! Overal doorklinkt de liefde voor het vak en mooier de liefde voor mensen! ” aldus de jury nadat zij afgelopen dinsdag in Studio 21 de award overhandigde aan Mariëlle Bouw-Koller, trouwambtenaar en eigenaresse van Tintelend Trouwen.

Als trouwambtenaar doet Mariëlle niets liever dan het verhaal van bruidsparen vertellen. Op hún manier, tot in detail, met interactie, vol gezelligheid, ontroering en een grote glimlach op je gezicht. Ze gaat met het bruidspaar en hun gasten terug naar waar het om gaat: de essentie! Ze wil het bruidspaar en hun gasten volledig laten genieten van de ceremonie, zodat het een moment wordt om nooit meer te vergeten! Dat is haar missie!

2015-12-10 tintelend trouwen 1

De Dutch Wedding Awards is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en belonen leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor bruidsparen en hun gasten.

Bouw was vorig jaar ook genomineerd. Vorige jaar nam zij de prijs niet mee naar huis, maar dit jaar, omringt door familie en vrienden en zo’n 500 branchecollega’s lukte het haar om op het podium de titel in ontvangst te nemen.
“Ik ben ongelofelijk trots op deze vakprijs. Het is de bevestiging dat mijn bedrijf op alle fronten goed in elkaar zit. De grootste awards krijg ik achteraf van mijn bruidsparen als ze vertellen hoe enorm ze hebben genoten van de ceremonie, maar dat een jury ook ziet met hoeveel passie en inzet ik dat doe… dat voelt fantastisch!” aldus DE trouwambtenaar van 2015!

2015-12-10 tintelend trouwen 2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen