Oranjeboekje Nijkerkse Oranjevereniging niet ontvangen?

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Einde week 15 begin week 16 zal iedereen in de kern Nijkerk het boekje van de Oranjevereniging ontvangen.

oranjeboekje
indien mensen het boekje niet hebben ontvangen doordat zij een NEE – NEE sticker hebben kunnen ook deze mensen het boekje halen op de volgende plaatsen:
Keurslager Veenendaal aan het Wheemplein, Boekhandel Bruna aan het Singel, Albert Heijn aan de Frieswijkstraat bij de informatiebalie, Boekhandel Roodbeen aan het Verlaat, Bell’Abitare aan het Singel, en de DA drogist in het Paasbos.

De Oranjevereniging staat op 23 april 2016 vanaf 12:00 uur bij Albert Heijn, het bestuur heeft dan nog boekjes bij zich.Ook deelt het bestuur kleurplaten uit aan kinderen, deze kunnen ingekleurd worden afgegeven bij de volgende adressen: Steenbeek 48, en Van der Zaaghof 14. De mooiste kleurplaten worden door een jury beoordeeld en maken kans op mooie prijzen.

Parkeerverbod
parkeerverbod
Op 27 april a.s. geldt er een parkeerverbod voor een deel van het parkeer terrein aan de Kolkstraat. Het deel waar het verbod geldt wordt één dag van te voren aangegeven. Indien er toch auto’s staan zullen deze een sanctie ontvangen. Ook is er een wegsleepregeling van kracht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen