Watergoorweg te gevaarlijk

Foto: Kees van den Heuvel

Marieke van ’t Klooster maakt zich grote zorgen over de verkeersveiligheid op de Watergoorweg, die dwars door het bedrijventerrein Watergoor loopt.

Ze is een handtekeningenactie begonnen. Van ’t Klooster woont met haar gezin (man en drie kinderen) op de Arkerweg in de Arkemheense polder. Haar oudste zoon zit op het Groenhorst College in Nijkerk en haar twee dochters gaan naar basisschool Het Baken. Meerdere malen heeft ze haar bezorgdheid over de verkeersonveilige situatie kenbaar gemaakt bij de gemeente, maar tot op heden zonder tastbaar resultaat, aldus Van ‘t Klooster.

Vooral het noodlottige ongeval op 26 september waarbij een 12-jarige scholier uit Nijkerk om het leven kwam in Ermelo heeft haar bezorgdheid enorm vergroot. ‘Ik wil dat de gemeente de verkeersveiligheid op de Watergoorweg serieus neemt,’ zegt Van ’t Klooster. Dan doelt ze met name op het parkeren en het vele laden en lossen op de fietsstroken. ‘Zelfs voor mij als volwassene is het soms echt eng.’ Voor meer informatie: [email protected] of www.boerderijark.nl

bijdrage van Kees van den Heuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen