Nieuw popkoor in Nijkerk vanaf januari 2017

Foto: privé collectie

In januari gaat de eerste Pop Vocal Group van de zangcoaches Herma & Belinda van star. dat zal op een maandagavond in de Koningslinde zijn.

“S(w)ing your heart out” is een meerstemmige Pop Vocal Group. Zoals de naam al doet vermoeden: zij zingen vanuit hun hart. Een valse noot zingen is onbelangrijk. Zingen zonder passie is onvergeeflijk.

Gevarieerd repertoire

Heb je al zangervaring? Heb je nog nooit met anderen gezongen?  Zing je alleen onder de douche? Het maakt niet uit. Iedereen die een passie heeft voor zingen, is van harte welkom. En je hoeft ook geen noten te kunnen lezen. Een positieve benadering,  respect en aandacht voor elkaar, genieten van muziek en samen zingen, ruimte voor individuele zangtalenten. Dat zijn de pijlers van deze Vocal Group.

Het repertoire is gevarieerd. Pop, rock, ballads … Engels- en Nederlandstalig … van artiesten als Amy Winehouse, Krezip, Coldplay, Van Dik Hout, Bruno Mars, Adele, Kings of Leon, etcetera.

2016-10-24-popkoor-vocal-group

Over de zangcoaches

Herma & Belinda zijn twee enthousiaste en sociaal bewogen vriendinnen, met een passie voor muziek en zingen. Na een indrukwekkende ervaring met zangworkshops voor borstkankerpatiënten, besloten zij hun droom te gaan leven. Dankbaar kijken ze allebei terug op hun carrières in het bedrijfsleven. Maar nu volgen zij hun hart en brengen ze hun passie en talenten bij elkaar.

Herma & Belinda: “Door wie wij zijn en door onze passie voor zingen te delen met anderen, creëren wij een veilige omgeving om mensen te laten voelen dat ze er mogen zijn en dat ze hun stem mogen laten horen. Als wij daar een bijdrage aan mogen leveren en het effect zien, dan worden wij daar heel blij van. Want is dit niet waar het in het leven écht om draait? Gezien worden en er toe doen! Wat ons betreft wel.”

Herma & Belinda treden regelmatig op tijdens feesten en partijen. De dames geven zangworkshops en verzorgen performance-workshops voor koren. Daarnaast organiseren zij diverse activiteiten, zoals een Zang-3-Daagse en meezingavonden (Sing Along).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen