Hulp voor De Postkamer tijdens Open Coffee Nijkerk

Foto: nijkerk.nieuws.nl

De Postkamer heeft hulp nodig bij het project ‘Iedereen in Nijkerk kan meedoen’.

In dat kader zijn verschillende films over participatie en werk gemaakt door jongeren. Het doel van de films is het gesprek openen over hoe men kan bereiken dat iedereen in Nijkerk mee kan doen en kan werken. Streven is om de films bij zoveel mogelijk ondernemers onder de aandacht te brengen.

De netwerkclub Open Coffee Nijkerk zal om die reden op vrijdag 11 november een bijeenkomst bij De Postkamer houden. Die middag worden de films vertoond en zijn de filmmakers en hun begeleiders aanwezig om in gesprek te gaan om uit te vinden hoe de films en het project onder de aandacht komen van het bedrijfsleven in Nijkerk. Iedereen is van harte welkom om mee te denken in De Postkamer op vrijdag 11 november. De inloop is vanaf 15.30 uur. De Postkamer biedt de eerste 2 drankjes en de hapjes aan tijdens Open Coffee.

Ontspannen netwerken

open-coffee-clubEens per twee maanden komen ondernemers tijdens Open Coffee bij elkaar om te netwerken, kennis te delen en informatie uit te wisselen. Dit gebeurt elke keer op een andere locatie in Nijkerk bij een restaurant of een bedrijf. Open Coffee Club startte zes jaar geleden in Nijkerk met de bijeenkomsten voor ondernemers en andere belangstellenden. De club is gratis en vrijblijvend toegankelijk. Entreefee en lidmaatschapsgeld is er niet bij een Open Coffee Club, men betaalt enkel de kosten voor de eigen drankjes. Bedrijven die interesse hebben om de netwerkclub te gast te hebben en rond te leiden in het bedrijf zijn van harte uitgenodigd zich te melden via www.opencoffeenijkerk.nl. Geen verplichtingen, ontspannen netwerken, kennis delen en informatie uitwisselen zijn de pijlers van de Open Coffee Clubs, die overal ter wereld te bezoeken zijn. Meer informatie is te vinden via de website www.opencoffeenijkerk.nl. Aanmelden voor 11 november mag maar is niet verplicht, via Facebook/ of het contactformulier op de website.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen