Grootste Bodypump Workout voor stichting Opkikker

Foto: Google streetview

Nautilus Health Club doet op zaterdag 14 januari mee aan de grootste Bodypump Workout ter wereld.

De aanleiding voor deze workout is dat Bodypump 25 jaar bestaat en de afgelopen jaren uitgeroeid is tot de populairste barbell workout ter wereld. Bodypump is een workout die iedere drie maanden ververst wordt, met nieuwe muziek en moves die samen zijn gesteld door het team van Les Mills International.

Fitness professionals, creative directors, onderzoekers, dokters, sporters, wetenschappers en muzikanten. Door de vele herhalingen die deelnemers maken met relatief lichte gewichten, wordt het lichaam snel strakker, neemt vetmassa af en krijgt men stevige spieren.

Danny van Dijk, eigenaar van Nautilus Healthclub: ,,Clubleden kiezen massaal voor Bodypump omdat het werkt: resultaten worden behaald en de motivatie blijft. De combinatie tussen kracht en cardio maakt het voor iedereen toegankelijk en het feit dat iemand tijdens een workout gemiddeld 430 calorieën verbrandt is een populaire factor.”

5 euro voor Kikano

De inschrijvingskosten voor het evenement waar duizenden andere sportscholen op hetzelfde moment aan meedoen zijn €5,-. De opbrengst hiervan gaat naar Expeditie Kikano van het Corlaer College die geld ophaalt voor stichting Opkikker. Inschrijven kan bij de receptie van de club aan de Oude Barneveldseweg 65.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen