Op avontuur met Bear Grylls

Foto: AskMen Benelux

De van tv bekende avonturier Bear Grylls is het gezicht van de eerste wereldwijde campagne van Alpha. Misschien heb je de posters van Bear Grylls ook al wel gespot.

Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 29 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. In Nederland hebben inmiddels ruim 250.000 mensen een Alpha gevolgd.

Over Bear Grylls

Hij trekt met zijn avonturen op Discovery Channel ruim 1,5 miljard kijkers. Hij heeft een paar jaar geleden zelf een Alpha gedaan en zegt daarover: “Hoe kun je een avontuurlijk leven leiden? De eerste stap is altijd het moeilijkst. Daar heb je de meeste moed voor nodig. Ik heb geleerd om niet voor die angst weg te rennen maar het gewoon te doen. Mijn christelijk geloof gaat een beetje op en neer, zoals iedere relatie. Er zijn worstelingen en twijfels, maar het bracht zo vaak licht op een donker pad, warmte op een koude berg en kracht in een uitgeput lichaam. Ik weet nog dat ik de top van de Everest opkroop en de sneeuw van mijn masker veegde om de ronding van de aarde te zien. Maar een eenvoudig geloof vinden dat mijn leven versterkt? Dat was mijn grootste avontuur.”

Alpha

Alpha gaat op donderdagavond 26 januari van start met een vrijblijvende interkerkelijke kick-off-avond. Op deze avond krijg je een voorproefje van een Alpha-avond en kun je je vragen stellen als je twijfelt of dit wel iets voor jou is. Inloop vanaf 18:45 uur. Het begint om 19:00 met een gezellige maaltijd. Aansluitend koffie/thee met lekkers en informatie over wat je van een alphacursus kunt verwachten. Locatie van deze Kick-off is het gebouw van de Voedselbank, Torenstraat 4, Nijkerk (ingang aan de kant van het parkeerterrein, voormalig Jumbo-pand).

Vanaf 1 februari ga je in tien interactieve en gezellige bijeenkomsten het avontuur aan om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Je eet samen, luistert naar een inleiding over een onderwerp en praat daar in kleine gespreksgroepjes over door. Er is ruimte voor al je vragen. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven op woensdag- en donderdagavond vanaf 19.00 uur. Ben je jong of oud, gelovig of niet-gelovig; je bent van harte welkom!

Je kunt je voor de Kick-off opgeven bij: Jannie van Slooten, [email protected] of 06-496 04 262 of bij Anno Kleinlugtenbelt, [email protected] of 06-204 11 255.
Kijk voor meer informatie op www.alpha-nijkerk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen