Aangepaste radiouitzending op zondag 5 maart

Foto:

Zondagmorgen zal de programmering van de ISON er anders uitzien dan normaal.

De Evangelische Gemeente De Ark heeft besloten te stoppen in het samenwerkingsverband ISON (Interkerkelijke Stichting Omroep Nijkerk), aldus de omroe: ” De Ark had gebrek aan vrijwilligers.” Robert Jan van Hofwegen (De Ark): “De redenen daarvoor zijn meerdere, het vinden van nieuwe vrijwilligers als gevolg van het stoppen van een aantal oudgedienden was er 1 van. De techneuten in onze gemeente zijn ook hard nodig tijdens onze zondagdiensten, des te meer omdat we momenteel onze samenkomsten hebben in de aula van het Corlaer College en er dus ook opgebouwd en afgebroken moet worden. Daarnaast passen de ISON uitzendingen niet meer in het huidige beleid van onze gemeente; focus van het huidige beleid is het mensen bereiken middels persoonlijk contact. “Een en ander is eind vorig jaar aan de omroep meegedeeld.

Hierdoor ontstaat er een gat in de programmering tussen 9 uur en 11 uur in de ochtend. De ISON zal deze 2 uren tijdelijk vullen met non-stop geestelijke muziek. Het bestuur van de ISON is nu op zoek naar een andere kerkgenootschappen in Nijkerk en omgeving die vanaf heden mee willen participeren in dit hele mooie evangelisatie project.

25 jaar ISON

De ISON bestaat al bijna 25 jaar en heeft een niet meer weg te denken plaats in het lokale omroeplandschap verworven. Na deze 2 uur geestelijke muziek neemt Bert Nijeboer de microfoon over voor een uur lang Gospelmuziek. Deze zondag heeft hij een speciale gast namelijk de elfjarige Levi van Leuveren. Hij zal in het Gospeluur zelf ook enkele plaatjes aankondigen en uitleggen waarom deze muziek zo veel voor hem betekent.

In het laatste uur van het ISON programma wordt eerst een interview met een bekende of minderbekende Nijkerker uitgezonden en het laatste halve uur worden de hele mooie Christelijke plaatjes weer live vanuit de studio van OmroepN ten gehore gebracht.

Als reactie op ”De Ark had gebrek aan vrijwilligers.”:
De redenen daarvoor zijn meerdere, het vinden van nieuwe vrijwilligers als gevolg van het stoppen van een aantal oudgedienden was er 1 van. De techneuten in onze gemeente zijn ook hard nodig tijdens onze zondagdiensten, des te meer omdat we momenteel onze samenkomsten hebben in de aula van het Corlaer College en er dus ook opgebouwd en afgebroken moet worden. Daarnaast passen de ISON uitzendingen niet meer in het huidige beleid van onze gemeente; focus van het huidige beleid is het mensen bereiken middels persoonlijk contact.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen