Mamacafé open op 5 april

Foto: Arjen Gerritsma

Woensdag 5 april a.s. om 10.00 uur opent wethouder, mevrouw Nadya Aboyaakoub-Akkouh

Het Mamacafé Nijkerk is in het leescafé van De Bibliotheek. Op deze ochtend zijn er kraampjes met informatie, (babyshower)presentjes en een babyshoot door Marjet van Ruitenbeek fotografie. Vanaf woensdag 5 april a.s. zal het Mamacafé Nijkerk om de week op woensdagmorgen (in de even weken) van 10.00 tot 11.30 uur geopend zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden en er is vrije inloop.

Doel van het Mamacafé is in eerste instantie om aanstaande en “jonge” moeders bij elkaar te brengen om samen ervaringen uit te wisselen. Het is een plek om andere moeders te ontmoeten; dus je ‘moet’ even helemaal niets. Er zal altijd een kraamverzorgende aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Periodiek zal er een thema worden behandeld of is er een workshop over relevante zaken, zoals bijvoorbeeld het gebruik van draagdoeken of babymassage.

Ook zal een kinderkleding ruilbeurs (met gesloten beurs) worden opgezet. Je brengt overbodige kleding in en kunt zelf weer wat uitzoeken.
In de afgelopen periode is hard gewerkt om in Nijkerk een Mamacafé te realiseren. Dit is mogelijk gemaakt dankzij financiële ondersteuning door de gemeente. Daarnaast is er ook inzet getoond door de organiserende partijen t.w. Stichting Speel-o-theek Pinoccio, Bibliotheek Gemeente Nijkerk, Kraamzorg Yunio/Naviva, Moeders informeren moeders (MIM), Icare, Moeders onder mekoar (M.O.M.) en de Gebiedsteams Nijkerk.
Wij houden u op de hoogte via onze Facebookpagina. (https://www.facebook.com/mamacafenijkerk)

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger hieraan mee te werken stuur dan een e-mail naar: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen