Dien een wens in voor je medemens

Foto:

Op www.eenwensvoorjemedemens.nl verzamelen zeven Nijkerkse bedrijven in oktober zoveel mogelijk wensen. Klanten dienen op de website hun wens in voor een ander. “Een wens voor je medemens” is er voor iedereen. Krijgt jouw wens de meeste stemmen? Dan gaat deze in vervulling. De website is bedacht door de Nijkerkse ondernemer Jacobine Krijkamp.

Nieuwe schaatsen voor mijn nichtje Jasmijn; een surpriseparty voor de verjaardag van mijn vriendin; een groter konijnenhok voor Witje; nieuwe ballen voor Sparta Korfbal. Het is een kleine greep uit de wensen die nu al ingediend zijn op www.eenwensvoorjemedemens.nl. Leuke wensen voor gewone mensen. Maar er kan nog veel meer bij. In november laten zeven Nijkerkse bedrijven allemaal één van de wensen in vervulling gaan.
Meedoen is eenvoudig. Bij de deelnemende bedrijven ontvang je een flyer met een unieke wenscode. Hiermee dien je een wens in op www.eenwensvoorjemedemens.nl. Wil jij dat je vriend eindelijk eens op bezoek kan bij zijn beste vriend in Frankrijk? Of dat je collega’s een dagje gaan zeilen met de bruine vloot uit Spakenburg? Wil jij een bijdrage leveren aan die nieuwe studie voor een goede vriend die net ontslagen is? Promoot dan jouw wens in je eigen netwerk en verzamel zoveel mogelijk stemmen. Zeven winnende wensen gaan in vervulling.
Bij ‘Een wens voor je medemens’ staat niemand met lege handen. De indieners maken deze maand kans op één van de zeven luxe hotelovernachtingen bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk. En wie stemt, kan maar zo verrast worden met een hippe scooter. Iedereen wint iets en dat maakt het initiatief sympathiek. Delen maakt rijk. Je mag overal om vragen, voor iedereen. Het bedrijf dat de wens in vervulling laat gaan, geeft aan hoeveel je wens mag kosten. Grijp je kans om eindelijk die Uggs te vragen die je nichtje al zo lang en zo graag wil.
De aftrap vindt plaats in Nijkerk, maar het is de bedoeling dat ‘Een wens voor je medemens’ een golf van sympathieke reclame door heel Nederland veroorzaakt en overal wensen in vervulling laat gaan. Meer informatie is te vinden op www.eenwensvoorjemedemens.nl. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen