“UUT KIEK DAG”: een dag om naar uut te kieken, nu al

Foto:

“Voor goede doelen samen één zijn”. Dat is het thema van deze Uut Kiek Dag, die bol staat van de activiteiten en waar je je dus de hele dag kunt vermaken.

Op 14 September 2013 de “Uut Kiek Dag” aan de van Dijkhuizenstraat 6 in Nijkerkerveen.De opening vind plaats om 9.45 uur door burgemeester Renkema die op een spectaculaire manier de dag zal openen. Vervolgens zullen diverse mensen uit Nijkerkerveen het luchtruim in gaan met de twee helikopters. Wie deze vlucht ook graag wil maken, kan een kaartje kopen voor maar € 35.00 en ziet heel Nijkerkerveen vanuit de lucht. Deze vlucht zult u niet snel vergeten. 
De oude trekkers mogen deze dag voor de sleepwagen om te laten zien hoe sterk ze wel niet zijn. De oldtimers gaan een tourtocht maken en ze kunnen deelnemen aan de behendigheidsproef.  Heel bijzonder op deze dag – in het bijzonder voor kraanmachinisten –is de demonstratie van de Mecalac krijgen. Er is een huifkarren tocht voor mensen, die het wat lager bij de grond willen houden. Zij kunnen van een rustig ritje genieten. De kinderen krijgen een dag wat ze lang in het geheugen zal blijven want de luchtkussens staan uitgestald.  Het Sint Nicolaas comité Nijkerkerveen staat er met een draaimolen. 
Op het veld zult u ogen tekort komen.  De ouderen uit verzorging’s te huizen komen met bussen vol naar het terrein onder begeleiding van hun verzorgers. Wat denk je van een volksdans uit vroeger tijden. Ze komen uit Putten met hun eigen muziek. In de vele kramen is van alles te koop. Stationaire motoren staan opgesteld, een lust voor liefhebbers om ze te bewonderen. Ook staan er oude bromfietsen opgesteld en die gaan om 10.30 uur een route rijden. 
Het parkeren en de entree is deze dag gratis en de kinderen kunnen gratis spelen. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 
Meer informatie op  http://www.uutkiekdag.nl/
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen