Opnieuw slaat dievengilde in Nijkerkerveen drie keer toe

Foto: rechtenvrij

De afgelopen dagen hebben diverse gezinnen uit Nijkerkerveen opnieuw het dievengilde op bezoek gehad.

Zondagavond 20 november rond 20.00 uur heeft een bewoonster een cobaltblauw kleurige scooter zien staan op de oprit van de Van Dijkhuizenstraat 23. Er zat een jongeman op van mogelijk Noord-Afrikaanse afkomst. Later kwam er nog een andere jongeman bij met een tas. Samen zijn ze richting de Wouter Blomstraat gereden. Daarna gingen ze over het fietspad langs de Van Rootselaarschool en kwamen uit bij de Spar.

Op de Van Dijkhuizenstraat is maandag 21 november ingebroken. De bewoners waren op vakantie en de dieven hebben hun slag kunnen slaan. Tenslotte is in de nacht van 21 op 22 november geprobeerd in te breken op de Westerveenstraat 16. De poort aan de achterzijde is onherstelbaar beschadigd, maar wel sterk genoeg gebleken dat de inbrekers niet verder konden.

Vorige week werd onder meer vier maal ingebroken op de Zonnehof, eenmaal op de Bruijnhof en eenmaal op de Vanenburg. Als de inwoners van Nijkerkerveen verdachte situaties zien, dan wordt gevraagd direct de politie te bellen. Ook wordt aangeraden lid te worden van de 1000-ogen groepen in Nijkerkerveen.  Angelique Riksen deed vann de week nog als 100e deelneemster in Nijkerkerveen. Het mailadres is [email protected]

bijdrage van Kees van den Heuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen