FOTO’S & VIDEO: Sparta wint, maar overtuigt niet

Het doelpunt van Richard Rademaker was het hoogste punt van Sparta in de wedstrijd tegen DVS. Het was ook genoeg, want ondanks aandringen vooral in de tweede helft, kwam de ploeg uit Ermelo niet meer tot scoren.http://www.youtube.com/watch?v=yvhtBLs9vjE

Met hangen en wurgen heeft Sparta Nijkerk zaterdag een 1-0 voorsprong verdedigd tegen een veel beter voetballend DVS’33 uit Ermelo. De Nijkerkers waren al tegen de verhouding in na 22 minuten op voorsprong gekomen door een kopbal van verdediger Richard Rademaker. Rademaker zelf gaf na afloop toe dat het spel van Sparta nog een stuk beter moet, maar was wel blij met de drie punten.
Sparta kon nauwelijks onder de druk van DVS uitkomen. Trainer Simon Ouaali merkte later op dat Sparta in zijn ogen geen titelkandidaat is. ,”Dan hadden we heel veel spelers moeten halen, maar dat kunnen we niet. We bouwen aan een jong team en willen eerst een stabiele hoofdklasser worden.” Qua voetbal lukt dat nog niet, qua mentaliteit wel.
Bron: omroep Nijkerk